HELP! een muizenPLAAG IN MIJN huis!

Neem direct contact op

Laat ongedierte bestrijden door De Erkende Bestrijder

Geen ongewenste indringers meer in en om het huis

De Erkende Bestrijder, Richard Marissen, verdrijft iedere ongewenste gast met succes uit je omgeving. Hieronder zie je de meest voorkomende gevallen.

Veldmuis in bos

Muizen en ratten

Ook als je niet bang bent voor deze knaagdiertjes: een muizenplaag of een rattenplaag in je huis of winkel is alles behalve wenselijk. De dieren knagen aan verpakkingen van levensmiddelen, gebruiken de wol van dekens en tapijten als nestelmateriaal en bevuilen je voorraden met uitwerpselen en urine. Zaak dus om deze kleine indringers snel en definitief uit je pand te verdrijven. Heb je last van muizen of ratten in je woning, bedrijfspand of winkelruimte? Maak gauw een afspraak met De Erkende Bestrijder. We zien aan de uitwerpselen direct om welke muizen- of rattensoort het gaat en zorgen dat ze je pand zo snel mogelijk verlaten.

Ik heb muizen of ratten in huis
Wespennest en wespenplaag

Wespen

Het is zulk mooi weer, het zou zo fijn zijn om met een glaasje frisdrank in de achtertuin te zitten, maar dat wordt toch een nerveuze aangelegenheid als je onderzetters op de glazen moet leggen om te voorkomen dat al die wespen in je glas gaan zitten. Ze wegwapperen is ook geen goed idee, want voor je het weet zit je met een pijnlijke wespensteek. Je zou er bijna van gaan verlangen naar de winter. Wemelt het bij jou van de wespen? Laat snel en vakkundig het wespennest verwijderen. Dan kun je weer met volle teugen genieten van de zomer.

Mierenplaag zandhoop

Mieren en andere insecten

Een mierenplaag in de keuken: het kan iedereen overkomen. Als de zespotige beestjes je keuken dreigen over te nemen is het zaak snel in te grijpen. Zorg er in ieder geval voor dat je de glazen waar frisdrank of limonade in heeft gezeten niet op het aanrecht laat staan. Ook jam- en honingpotten zijn een ware mierenmagneet.Het verdrijven van mieren is een niet al te ingewikkelde klus, waar De Erkende Bestrijder je graag een handje bij helpt. Ook andere insecten zoals torretjes, bladluizen en houtwormen blijven ver uit je buurt na een bezoek van Richard Marissen.

mol bij molshoop

Mollen

Mollen zijn echte ‘topsporters’. In no time veranderen ze je gazon in een waar heuvellandschap van molshopen. Dat is weliswaar bewonderenswaardig voor zo’n klein, blind beestje, maar meestal toch niet helemaal wat je je bij je gazon had voorgesteld. Er bestaan heel wat mythes over trucjes die zouden helpen de mollen te verdrijven. Zo wordt er aangeraden water in de mollengangen te laten lopen, glasscherven of stenen bij de molshopen te plaatsen of een speciaal geluidsapparaat in te zetten. Deze methodes hebben echter geen enkel effect. Laat het verdrijven van de mollen uit je tuin over aan De Erkende Bestrijder. Wij zorgen voor een pijnloze, effectieve methode om je gazon weer molshoopvrij te krijgen.

afbeelding steenmarter op steen

Steenmarters

De Erkende Bestrijder is gespecialiseerd in de verdrijving van steenmarters, een van de minst bekende dieren in en om het huis. De steenmarter is een prachtig beestje, ongeveer even groot als een kat, met een pluimstaart van ongeveer 25 centimeter. Omdat het een nachtdier is, zul je hem niet snel tegenkomen. Wat je wel tegenkomt is de ravage die het diertje achterlaat. 

De steenmarter is een echt roofdier. Het dier eet bijna alles: vogels, ratten, konijnen, eenden, eekhoorns, kikkers maar ook bijvoorbeeld bessen, kersen en appels. Als vogelliefhebber of fruitteler ben je dan ook niet al te blij als de steenmarter je ’s nachts regelmatig bezoekt. Andere redenen om steenmarters te willen verdrijven zijn de vernielzucht van het beestje (het doorknagen van kabels onder de motorkap van de auto en isolatiemateriaal in en om het huis), geluidsoverlast (het dier kan behoorlijk schreeuwen en beweegt zich nogal luidruchtig) en stankoverlast (op de plek waar de steenmarter besluit zijn behoefte te doen zal al gauw een doordringende geur verspreiden). Je hoeft je overigens geen zorgen te maken over je eigen veiligheid: de steenmarter zal nooit uit zichzelf een mens, kat of hond aanvallen. De steenmarter is een beschermde diersoort. Schakel je De Erkende Bestrijder in om van de steenmarters af te komen, dan zullen we de dieren dus in geen geval doden. Wel zorgen we er snel en definitief voor dat je er in en om je woning geen last meer van zult ondervinden.

Ik heb last van steenmarters