EERSTE Hulp bij ongedierte

Direct contact opnemen

Ongedierte: er zijn prettigere ontdekkingen

De meeste dieren zijn prima gezelschap, maar er zijn ook dieren die je liever niet in je woning of je tuin aantreft. Lekker een drankje drinken op het terras is er niet meer bij als het rond je tuintafel wemelt van de wespen. Muizen of ratten maken een ravage van de inhoud van je keukenkastjes. De maat is vol. Je wil voor eens en voor altijd van die vervelende plaag af.

De Erkende Bestrijder: ongediertebestrijding in Hardenberg

Ongedierte is te verdelen in twee groepen: klein ongedierte en groot ongedierte. Bij klein ongedierte gaat het voornamelijk om insecten. Denk bijvoorbeeld aan een mierenplaag in de keuken of een wespennest op zolder. We spreken van groot ongedierte als je bezocht wordt door bijvoorbeeld muizen, ratten, steenmarters of mollen.


Heb je last van ongedierte? Trek dan zo snel mogelijk aan de bel. Afwachten is niet aan te raden, omdat zo’n plaag meestal niet vanzelf verdwijnt. Sterker nog: de kans is groot dat deze zich alleen maar uit zal breiden.

Richard Marissen, De Erkende Bestrijder komt langs op de plek waar het ongedierte zich bevindt en zorgt voor een snelle, effectieve bestrijding. De Erkende Bestrijder helpt je van je plaag af in de regio’s Hardenberg, Zwolle en Enschede.


Heb je geen last van ongedierte en wil je zeker weten dat dat zo blijft? Ook voor een preventieve inspectie komt Richard graag bij je langs.


Een afspraak maken met De Erkende Bestrijder? 

Neem snel contact op

Even voorstellen 

Ik ben Richard Marissen. Al bijna tien jaar rijd ik met mijn bestelbus door Hardenberg en omgeving om bedrijfspanden, winkels, woningen en tuinen te ontdoen van ongedierte. Muizen, ratten, wespen en mollen, ieder dier dient op een andere manier bestreden of geweerd te worden. Bij muizen luistert het zelfs zo nauw dat vrijwel iedere muizensoort een andere benadering vergt. Uiteraard hou ik tijdens de bestrijding altijd rekening met de veiligheid en bescherming van de bewoners en huisdieren. Heb je last van ongedierte? Ik zorg dat ik zo snel mogelijk ter plekke ben. Je zult zien: in no time is die vervelende plaag verleden tijd.